Rólunk

Company Manager Kft, mint a cégek menedzsere igényeinek megfelelően szakszerű és gyors kiszolgálását tűzte ki célul.

Társaságunk az alábbi főbb tevékenységi körökben, könyvelésben, adótanácsadásban és végelszámolásban, civil szervezetekkel kapcsolatosan nyújt kiemelkedő segítséget Önnek.

Érdemes tudni, mielőtt szolgáltatót választ:

A honlapunkon feltüntetett árak semmilyen további rejtett költségeket nem takarnak.

Nem kínálunk semmit sem ingyen, mert az ingyenes dolgok mögött általában további szolgáltatások igénybevételének a kötelezettsége áll, általában jóval drágábban, mint az eredetileg igénybe vett szolgáltatás díja.

Pl: Székhelyszolgáltatás esetén: Ne kérjen csak azért székhelyszolgáltatást, mert akkor ingyen kap valamilyen (Pl:cégalapítás) szolgáltatást. Racionális okai vannak ennek a szolgáltatásnak, de gondolja át előre melyik éri meg Önnek jobban.

Ingyenes számlázó program: Általában csak az 1. évben ingyenes, utána viszont fizetni kell az „eredeti ár” kb 40-60%-át terméktámogatási díj formájában.

Könyvelés esetén: Gondolja át, miért írna alá minimális anyagi előnyért egy hosszú távra szóló, bizalomra, együttműködésre épülő könyvelési szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződést. Ha valaki biztos az általa nyújtott szolgáltatás minőségében, akkor miért kér hűségidőt?

A mi üzlet politikánk, ha az ügyfél meg van elégedve az elvégzett szolgáltatással, akkor úgy is visszatér hozzánk.