Cégalapítás

 

 

 

A cégalapítás teljes bruttó költsége 40.000.-Ft,

 

A cégalapítás menete:

1.Kapcsolatfelvétel módja

a honlapon található telefon számokon: 30/444-3408, vonalas: 1/294-6902  vagy, e-mailben info@companymanager.hu történő közvetlen megkeresés.

Ha bizonytalan, hogy milyen céget alapítson és szeretné tisztán látni a jogi lehetőségeket, akkor egy személyes konzultáció alkalmával tisztázzuk a kérdéseket, majd felvesszük az adatokat.

 Az alábbi oldalon le tudja ellenőrizni, hogy a leendő cégének neve nem-e foglalt.

http://www.e-cegjegyzek.hu/

2. A telefonos, e-mailes megkeresés után megküldünk egy adalapot, amelynek kitöltése és megküldése esetén tudjuk előkészíteni az iratokat.

3. A létesítő okirat elkészítése után akár másnapra időpontot egyeztetünk a dokumentumok aláírására.

4. Aláírás, amelynél minden aláíró félnek jelen kell lennie, amelyhez az alábbiakat kell magával hoznia:

Személyigazolvány, lakcímkártya és adókártya a személyazonosság pontos megállapítása végett.

 

A szerződés aláírása, felvilágosítás adás, illetve a felmerülő kérdések tisztázása, melynek időtartalma 25-35perc.

5. Kérelem haladéktalan benyújtása a Cégbírósághoz.

Egyszerűsített Cégeljárás esetén még az aláírás napján beadásra kerül az alapítási kérelem a cégbíróságra. A bejegyző végzés 1-2 munkanapon belül meghozza a cégbíróság. A végzést elektronikus úton küldi meg a Cégbíróság, amelyet haladéktalanul e-mailben továbbítunk Önnek.

6. Cégalapítást követő bejelentési kötelezettségek:

Bankszámlanyitás: cégbejegyzési eljárás során a Ctv. hatályos szabályai szerint már nem előírás bankszámla nyitása és azon a törzstőke elhelyezése. Erről az eljárásban az ügyvezető ügyvéd által ellenjegyzett okiratban írásban nyilatkozik, így az eljárás meggyorsítható. A cégbejegyzést követő 8 napon belül viszont köteles a társaság bankszámlát megnyitni és a törzstőke meghatározott hányadát arra befizetni.

NAV, KSH, IPA hatálya alá történő bejelentkezés: az alapítást követően célszerű könyvelőt megbízni, aki ezen bejelentéseket a bejegyzéstől számított 15 napon belül megteszi.

Tevékenységtől függően hatósági és működési engedélyek, bejelentések megtétele.

 

 

 

Amennyiben kérdése van, kérem hívjon (06 30 444 3408) vagy írjon e-mailt info@companymanager.hu címre, hogy időpontot egyeztethessünk egy személyes találkozáshoz.